Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Nieuws

Wie o wie neemt de beker mee naar huis?

Cupfinals volleybal 2021

Coverfoto: Topvolley Belgium

Zondag is het zover! De hoogmis van het Belgische volleybal. De finale van de Beker van België. Dit jaar terug een oeroude klassieker : Knack Roeselare – VC GREENYARD Maaseik.

Het is ondertussen weer 3 jaar geleden dat Maaseik nog eens de finale van de beker behaalde, nl. in het seizoen 2017-2018. De finale werd toen door Roeselare gewonnen met 3 – 1. De laatste keer dat Maaseik de finale won dateert van 2012, toen nog onder de naam NOLIKO Maaseik, met Vital Heynen als coach.

De afgelopen vijf jaar nam Knack telkens de beker mee naar huis. Indien ze hem dit jaar mee naar huis mogen nemen, komen ze op gelijke hoogte met Maaseik. Het wordt dus hoog tijd dat er er een einde komt aan deze straffe reeks.

Om de zegereeks van Knack een halt toe te roepen, zullen de manschappen van Joël Banks heel straf uit de hoek moeten komen, maar in volleybal is natuurlijk alles mogelijk! Indien we nu met z’n allen zondag in Antwerpen zaten zou ik zeggen: We schreeuwen onze manschappen naar de overwinning… Maar helaas door dat ambetante beestje, zullen we de wedstrijd moeten volgen vanachter het scherm.

Dus zondag met z’n allen voor TV om VC GREENYARD Maaseik naar zijn 15de beker te schreeuwen !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *