Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Nieuws

Op naar Final 4!

VC GREENYARD Maaseik naar Final 4 CEV Cup

Op dinsdag speelde VC GREENYARD Maaseik in de 1/8ste finale in Las Palmas op de Canarische eilanden tegen Spor Toto Ankara. Door dat de wedstrijd niet werd gestreamd door Eurovolleytv, kan ik over deze wedstrijden helaas niet veel vertellen.

De wedstrijd werd met 3 – 0 (25-18 25-21 25-21) gewonnen door Maaseik. Voor het wedstrijdverslag verwijs ik u graag door naar de website van VC GREENYARD Maaseik : http://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/wedstrijdverslag/rondje-verder-in-europa

Ook de kwartfinale tussen VC GREENYARD Maaseik en de plaatselijke club CV Guaguas Las Palmas werd helaas niet gestreamd via Eurovolleytv. Las Palmas had in de 1/8ste finale Galatasaray HDI ISTANBUL verslagen met 3 – 1.

Voor deze wedstrijd heb ik echter wat moeite gedaan om een livestream te vinden. Via de Facebookpagina van Las Palmas werd er een livestream aangeboden. Helaas kon deze in België niet bekeken worden. Maar door gebruik te maken van een vpn-dienst heb ik uiteindelijk de wedstrijd toch nog kunnen volgen.

De wedstrijd werd door VC GREENYARD gewonnen met 3 – 2 (23-25, 25-20, 25-23, 19-25, 15-10).
Voor het wedstrijdverslag : http://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/wedstrijdverslag/halve-finale-europa-in-de-sjakosj

In de halve finales zal VC GREENYARD Maaseik het opnemen tegen het Russische Zenit Saint Petersburg (RUS).

Foto’s : Facebookpagina VC GREENYARD Maaseik
Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *