Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Nieuws

Limburgse derby Deel 2

VC GREENYARD Maaseik brengt licht in deze duistere tijden

Foto : Facebookpagina VC GREENYARD Maaseik

Wat wat het een mooi beeld in de Steengoed Arena te Maaseik afgelopen zaterdag.

2600 kaarsjes brachten licht in de duisternis. Hiermee wilde VC GREENYARD een lichtpunt brengen naar alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsors… en de rest van de wereld!

Opzet zeker en vast geslaagd!

Dan over naar de orde van de dag: De Limburgse derby tussen VC GREENYARD Maaseik en Tectum Achel. Op de eerste speeldag speelde de teams nog tegen elkaar in Achel. Toen was dat nog met publiek… Maaseik won de wedstrijd met 1 – 3, maar het liep toch niet allemaal van een leien dakje toen.

De 2de Limburgse derby van het seizoen kon door de supporters gevolgd worden op TV Limburg, waarvoor dank aan TVL. De wedstrijd werd van commentaar voorzien door sportjournalist Tom Kums en ex-speler Franky Reijmen. Van een echte spannende wedstrijd kunnen we helaas niet spreken.

Tectum Achel wordt al een tijdje geteisterd door blessureleed, waardoor coach Jan Meertens regelmatig moet puzzelen in zijn selectie. Libero Brouns is nog altijd niet speelklaar en afgelopen woensdag viel Ward Van Dyck geblesseerd uit in de bekerwedstrijd tegen Volley Haasrode-Leuven. Dussart werd hierdoor op de libero geparkeerd.

Achel kreeg zijn receptie niet op orde, waardoor het voor Maaseik bijna een wandeling door het park was. Voor een wedstrijdverslag verwijs ik jullie graag door naar de website van VC GREENYARD Maaseik. Volg hiervoor deze link: http://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/wedstrijdverslag/achel-deze-keer-maatje-te-klein

Wist u nog niet wie Mitch Stahl was? Wel, dan hebt u de sympathieke Amerikaan toch wel hebben leren kennen tijdens deze wedstrijd. In set 2 serveerde hij achtereenvolgens maar liefst 11 opslagen. van 13-8 naar 24-8. Mitch werd dan ook door coach Jan Meertens als Star Of The Game uitgeroepen.

Mitch Stahl – Foto : Facebookpagine VC GREENYARD Maaseik

De volgende wedstrijd van VC GREENYARD Maaseik gaat door op woensdag 9 december tegen VBC Waremme.


Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *