Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Lidmaatschap Sterk Es Eik: Seizoen 2023-2024

Join Supportersclub Sterk Es Eik

Supporters, Wij en Het Team hebben u nodig !

Al 20 jaar steunen wij ons team VC GREENYARD Maaseik in goede en slechte tijden!
Hiervoor doen wij weer beroep op u!

Verleng uw lidmaatschap of indien u nog geen lid was JOIN THE CLUB!

Een seizoen boordevol activiteiten

Nee inderdaad, deze titel is niet van toepassing voor de afgelopen seizoenen.

Eerst was er dat ellendige beestje… corona… Een periode dat zo goed als niets mocht en dus ook niks kon georganiseerd worden.  Maar dat hadden we natuurlijk niet zelf in de hand.

Het jaar na corona zaten we vol plannen… alleen de uitvoering liet te wensen over. Hiervoor moeten we echter de hand in eigen boezem steken.

Het bestuur van Sterk Es Eik heeft echter dit seizoen al heel vroeg de koppen bij elkaar gestoken om een mooi programma samen te stellen. En we mogen wel zeggen dat dit gelukt is.

Wij hopen jullie dan ook allemaal als lid te verwelkomen bij Supportersclub Sterk Es Eik.

Opgelet! Dit seizoen bent u niet automatisch lid als u een abonnement heeft bij VC GREENYARD Maaseik. Om deel uit te maken van de tofste supportersclub in volleyballand moet u zich inschrijven bij onze supportersclub. 

Wat kost het lidmaatschap?

De prijzen voor het lidmaatschap zijn al jaren ongewijzigd:
Volwassenen: 17 euro
Jeugd -16 jaar: 8 euro 

Hoe lid worden?

Om lid te worden van Supportersclub Sterk Es Eik kan u zich inschrijven via mail naar evy.borgouns@telenet.be, via het formulier van de website of telefonisch op het nr: 0494/19.04.93.

Onze betaalgegevens: BE14 2350 1470 2683 (Bic: GEBABEBB), met vermelding: lidgeld 2023-2024

Wat hebben we dit seizoen voor u in petto?

Dinsdag 31 oktober:
Voor de derde keer organiseren we onze Meet & Eat.
Een speeddate met de spelers van VC GREENYARD Maaseik met daaropvolgend een lekker pastabuffet en dit in onze eigen Steengoed Arena.

Bowlingavond Donderdag 23 november:
Gezellige bowlingavond met de spelers van VC GREENYARD Maaseik. Wie gooit er het meeste strikes?

City trip Leuven Zaterdag 16/12 en zondag 17/12:
We vertrekken op zaterdag 16/12 met z’n allen voor een citytrip naar Leuven. We bezoeken enkele bezienswaardigheden, shoppen een beetje en overnachten in Leuven. Op zondagavond om 18u00 gaan we met z’n allen VC GREENYARD aanmoedigen tegen Volley Haasrode-Leuven.

Uitwedstrijd Champions LeagueWoensdag 10 januari (+/- 1 dag):
Bezoek aan Praag met diverse excursies (uitgewerkt door Goele Custers van De Reisboetiek) en aansluitend de Champions League wedstrijd tegen VK Lvi PRAHA (CZE).

Uitwedstrijd Champions LeagueWoensdag 17 januari :
Bezoek aan Civitanova (IT) met diverse excursies (uitgewerkt door Goele Custers van De Reisboetiek) en aansluitend de Champions League wedstrijd tegen Cucine Lube Civitanova (IT)

Er moet nog worden bepaald of er een reis wordt georganiseerd voor één of beide wedstrijden in de Champions League. We houden u op de hoogte!

NieuwjaarsreceptieZaterdag 13 januari:
Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gaat door na de wedstrijd tegen Axis Guibertin. Kom gezellig met ons proosten op een gelukkig en gezond 2024!

Uitreiking bronzen SchoenUitreiking Bronzen Schoen
Na iedere wedstrijd kan u als lid weer stemmen voor de beste speler. Aan het einde van het seizoen ontvangt de speler met de meeste punten onze Bronzen Schoen.

busjesBusjes uitwedstrijden
Er worden in samenwerking met Marcel van Forellenvijver Bergeinde (Opoeteren) voor alle uitwedstrijden kleine busjes ingelegd. Laat u op de lijst zetten wanneer u geïnteresseerd bent om mee te gaan!

Eindactiviteit

Vrijdag 24 mei: Eindactiviteit
Wordt nog bekend gemaakt…

Twijfel je nog?

Enkele redenen waarom je zeker lid moet worden van Supportersclub Sterk Es Eik:

geldGoedkoop
Voor het geld moet je het zeker niet laten! Voor slechts 17 euro ben je een gans jaar lid van de tofste supportersclub van het land. Dit bedrag is al jaren hetzelfde.

Toffe bendeGezelschap
Wat is er fijner dan met een groep toffe mensen te supporteren voor jouw favoriete volleybalteam? Op verplaatsing naar uitwedstrijden en op activiteiten leer je de mensen pas echt kennen!

Eventsspecial events
Toffe activiteiten met de spelers van het A-team zoals onze eat & greet en onze bowlingavond. Als lid van de supportersclub betaal je minder op deze activiteiten.

busjes

Uitwedstrijden
Ben je van plan om vaker mee te gaan naar uitwedstrijden? Laat je dan op de lijst zetten. Ook voegen we je toe aan een whats app groep om gemakkelijker te kunnen communiceren betreffende de uitwedstrijden.


Stemmen bronzen schoenStemmen Bronzen Schoen
Enkel leden van supportersclub Sterk Es Eik mogen stemmen op hun favoriete speler voor de Bronzen Schoen.

arrow

Lid Worden Van Supportersclub Sterk Es Eik

Om lid te worden van Supporterclub Sterk Es Eik kan u zich inschrijven via onderstaand formulier of via email naar: evy@sterkeseik.be. U kan zich ook steeds telefonisch inschrijven op het nummer : ‘+32(0)494 190493’ (na 17u)

De prijzen voor het lidmaatschap:
Volwassenen: 17 euro
Jeugd -16 jaar: 8 euro

Onze betaalgegevens: BE14 2350 1470 2683 (Bic: GEBABEBB), met vermelding: lidgeld 2023-2024

De gegevens die u verstuurt via het formulier op deze pagina worden enkele gebruikt om uw lidmaatschap bij Supportersclub Sterk Es Eik in orde te maken. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.

De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt!

Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en worden niet aan derden verkocht.