Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Nieuws

En nu is het Menens

VC GREENYARD Maaseik

Twee weken geleden speelde VC GREENYARD Maaseik tegen VBC Waremme voor de 1/8 ste finale van de Beker van België…. En met succes! Afgelopen woensdag mochten de mannen van Joël Banks dit nog eens over doen. Ook al staat Waremme op de laatste plaats, met nog geen enkele wedstrijd gewonnen, toch is het belangrijk om steeds op je hoede te blijven.

Maaseik startte met Maan, Espeland, Thys, Javad, Cox, Stahl en Dronkers. Oskar Espeland kreeg het vertrouwen van coach Banks na zijn sterke invalbeurten tegen Tectum Achel. De setstanden eindigden op : 16-25, 26-28 en 19-25.

Voor het wedstrijdverslag verwijs ik graag door naar de website van VC GREENYARD Maaseik : http://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/wedstrijdverslag/leuke-dingen-laten-zien-met-goede-afloop

Zaterdag is het echter terug Menens…… VC GREENYARD neemt het dan in Maaseik op tegen Decospan Menen. Menen staat momenteel op een vierde plaats met 12 punten… Maaseik heeft momenteel 22 punten. We moeten er echter wel bij zeggen dat Menen nog maar 6 wedstrijden heeft gespeeld en Maaseik 8.

Menen is echter altijd een taaie klant, vooral dan in de Hel van Menen… Nu is het echter in Maaseik te doen, maar helaas nog altijd zonder publiek. U zal het team dan ook nog steeds moeten aanmoedigen voor de buis via de livestream van de Euromillions League.

Het is te hopen dat het team van Joël van bij de eerste minuut bij de les is… en dat ze laten zien dat ze het MENEN!

Foto: Facebookpagina VC GREENYARD Maaseik

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *