Sterk Es Eik Supportersclub VC GREENYARD Maaseik

Nieuws

En dat ze goed bezig zijn!

VC GREENYARD Maaseik naar Finale Beker van Belgie

Het team van VC GREENYARD Maaseik begint stilletjes aan goed op dreef te komen.

De play offs werden door het team reeds afgedwongen. Voorlopig staan ze ook nog op de 1ste plaats in de rangschikking. Alhoewel we er moeten bijzeggen dat de Knack er nog over kan springen. (Knack Roeselare heeft nog een wedstrijd tegoed tegen Lindemans Aalst) Dit doordat Maaseik een puntje heeft laten liggen tegen een sterk spelend Haasrode-Leuven. De eerste 3 tegenstanders van de play offs zijn al bekend nl. Maaseik, Roeselare en Menen. Voor de 4de plek gaat het nog tussen Haasrode-Leuven en Aalst. Indien Aalst tegen Roeselare één puntje pakt dan gaat Aalst door naar de Play offs.(in dat geval blijft Maaseik ook eerste)

In december plaatste het team zich ook al voor de halve finale van de CEV Cup. De eerste halve finale gaat door op 24 februari tegen en in Zenit Saint-Petersburg (RUS). De terugwedstrijd in Maaseik staat gepland op woensdag 3 maart. Kunnen onze jongens doorstoten naar de finale ?

Gisteren moest Maaseik het in de terugwedstrijd van de 1/2 finale voor de BvB opnemen tegen Lindemans Aalst. De eerste wedstrijd werd door Maaseik nog met 3-0 gewonnen. Dus twee sets winnen was voldoende. De eerste set ging na een spannende strijd naar Aalst. Gelukkig begon het team zijn drive te vinden en werden de 2 volgende sets wel gewonnen. De buit was dus binnen! Na twee jaar afwezigheid in het Antwerpse Sportpaleis zal VC GREENYARD het terug in de finale opnemen tegen Knack Roeselare. (maar dan wel in de Lotto Arena)
Een gemakkelijke opdracht gaat dat niet zijn. Roeselare won de afgelopen 5 jaar de beker van België. Zij zullen dit reeksje maar al te graag verder zetten. Tevens kunnen ze zo op gelijke hoogte komen (wat betreft het aantal gewonnen bekers) met VC GREENYARD Maaseik.

Wie denken jullie dat dit jaar de Beker van België in zijn prijzenkast mag zetten ?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *